新闻哥 发表于 2018-10-20 10:35:51

歌曲推荐 | 柬埔寨语翻唱《你,好不好》

歌曲推荐

hello~又到了轻松有趣的听歌学柬语的时间。今天给带来一首柬埔寨歌手翻唱的周兴哲的《你好不好》,是小编听过的翻唱歌曲里面比较喜欢的一首,希望大家也能喜欢哦
《你,好不好 》https://58cam.oss-cn-hongkong.aliyuncs.com/dxjianyu/%E4%BD%A0%E5%A5%BD%E4%B8%8D%E5%A5%BD%20%E6%9F%AC%E8%AF%AD.mp4
ពិតឬទេ ដែលអូននៅដូចពីមុន你是不是真的,还像以前一样
ធ្វើការដល់យប់យន់ មិនគេង工作颠倒黑夜,不睡
បើសិន ថ្ងៃមួយអូនជោគជ័យ ធំធេង如果你有一天很成功了
សន្យាត្រូវឆាប់ចូលគេងណាស្ងួុន 答应我要早睡哦
បងមិនល្អ ទើបពួកយើងត្រូវឃ្លាតឆ្ងាយគ្នា 是我不好,我们才分开那么远
ព្យាយាមបំភ្លេចគ្រាកន្លង尽力把过去的事情忘掉
ចិត្តដាច់ គ្រាន់ជាសំបកក្រៅនៃបង狠心,只是我的外表
ខ្លាចត្រូវនឹកនាច្រើនដង ថ្ងៃក្រោយ怕是以后还经常思念
អាចអោយបងលួងលោមបានទេពេលមាសមេ យំម្ដង ៗ每次你哭的时候,能不能让我安慰你
ឬបន្តធ្វើល្អដាក់បងដូចផង បើទំនេរ或者当你有空,还可以像以前那样对我好
ពេលគ្មានបងក្បែរ តើមានអ្នកថែឬទេ ពេលលំបាក 没有我在身边的时候,有困难的时候,有没有人照顾你
តើពួកយើងអាចដូចមុនបានទេ? 我们能不能像以前一样?
ពេលទំនេរ សើចរកគ្នា有空互相微笑
ឬបងសុំច្រើនពេក ពុំងារ 是不是我要求的太多
ការទាមទារច្រើនហួសហេតុ 要求的太过分
សុំទោស ដែលបងស្រឡាញ់អូនខ្លាំង ហួសពេក对不起我太爱你了
គ្រាន់ចង់ដឹងអូនសុខសប្បាយទេ ពេលដែលគ្មានបង 只是想知道没有我的时候你好不好?

以上就是本周开心学柬语的全部内容了,一周的时间大家慢慢消化哦,我们下周一再见!
  *了解更多请下载柬单网APP(新闻|招聘|二手|房产)

来源:柬单网

vcd7tm 发表于 2018-11-4 06:16:05

没有视频啊:(

089882983 发表于 2018-11-29 13:20:33

没有音频或者视频啊?

上海单身汉 发表于 2019-1-11 06:04:03

这首歌挺不错 很好听 也蛮火的 想听听柬埔寨语版的 求音频!

海鹰 发表于 2019-6-25 16:22:13

太好了,谢谢你的分享。

腰果红酒糖 发表于 2019-10-2 17:18:55

电焊机切割机 发表于 2019-10-2 20:53:53

一起玩啊
页: [1]
查看完整版本: 歌曲推荐 | 柬埔寨语翻唱《你,好不好》