+855 98 375 667 www_58cam info@58cam.com

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷登录

开启左侧

中英双语美国白种人在柬埔寨求职 [复制链接]

微信扫一扫 分享朋友圈

吴哥的小哥 发表于 2018-5-5 18:35:27 | 显示全部楼层
美国的董艾龙 发表于 2018-5-5 14:39
薪资要求从1500-2000+. 不过我上周已经找到这样的工作

恭喜呀
来一次就爱上暹粒
 楼主| 美国的董艾龙 发表于 2018-5-6 17:36:03 | 显示全部楼层
吴哥的小哥

恭喜呀

谢谢你兄弟!
会一口流利汉语的单身33周岁美国男生在柬埔寨工作,寻找华人朋友和合伙人
 楼主| 美国的董艾龙 发表于 2018-5-6 17:43:26 | 显示全部楼层
Amanda 发表于 2018-5-6 14:19
加他你们都game over。银行卡不见钱也不见

你脑子进水了吗?凭啥这么说我?You think your English is decent because you can say "game over"? You're a moron
大家这个呆子瞎说了。她只是没见过我这样的人才所以不敢相信现在都2018年了。连柬埔寨有我这样的美国小伙子。以后请你先了解情况再开口,之前请闭嘴。哼!
对了,看我的头像。那就是本人!任何证据我都可以提供
会一口流利汉语的单身33周岁美国男生在柬埔寨工作,寻找华人朋友和合伙人
 楼主| 美国的董艾龙 发表于 2018-5-6 17:46:24 | 显示全部楼层
对了,后来我发现聘请我的新加坡老板认识柬单网的创始人刘鸿飞。我会投诉你的。
Amanda 发表于 2018-5-6 17:52:25 | 显示全部楼层
You are scamming Chinese people fuck off
Amanda
Amanda 发表于 2018-5-6 18:05:45 | 显示全部楼层
if you have really good skills and you are truly what you say you are then you are the fucking moron for staying in a country and applying in Chinese way? I think go to China or go back to your country
Amanda
 楼主| 美国的董艾龙 发表于 2018-5-6 18:05:57 | 显示全部楼层
我已经举报你了。关键是我已经跟几个读过而回复我求职的消息的柬单网会员加过微信也打过电话聊天了。下次请先问问调查什么的然后责怪别人。你不许随时随地瞎说,影响别人的名声。柬单网行政部应该不久了会警告你。还在嘚瑟么?
Amanda 发表于 2018-5-6 18:22:16 | 显示全部楼层
cool. you too I got your name and I check you with us embassy maybe you are wanted and hiding here
Amanda
Amanda 发表于 2018-5-6 18:28:34 | 显示全部楼层
you are great. but you can't find job. why is that? because you are criminal hiding in Cambodia? no worry. I already know who you are wait I check your NCIC.
Amanda
 楼主| 美国的董艾龙 发表于 2018-5-6 18:34:27 | 显示全部楼层
You don't call the shots here! I have never scammed anyone.  Why apply here? Because billions of dollars of Chinese investment  and millions of Chinese are coming to Cambodia.  I can get better jobs and opportunities with more room for growth in Cambodia than in China.  Especially with my fluent Chinese and my native-level English.  I love China but I don't like the pollution.  And, basically, the best paying jobs are in teaching.  Here, in Cambodia, I can do so many different jobs.  Not to mention, I am studying Khmer!  You should ask these questions before you accuse people.  你就怕我比你厉害因此我能够抢你的饭碗对吧?所以才要责怪我骂我等。我又要举报你了。
对了,你来问问几个跟我聊过的人我有没有骗他们。而且我已经找到工作了,也是因为我在Facebook上发了一个英文版的求职帖子。难道我也要骗外国人的钱吗?哈哈!真搞笑! 我如果要多骗钱我怎么会告诉大家我已经有工作了,不用向我发招聘信息了呢?我真讨厌你这样歧视热爱中国和亚洲文化的外国人。你对外国人有偏见哎!